Kirppis

Lahjoitustavaramyymälämme/ kirppiksemme löytyy osoitteesta Annankatu 10. Olemme avoinna arkisin klo 10-16, yläkerrassa sijaitsevan Ihme ja Kumma kahvilamme aukioloaikojen mukaisesti.

Poikkeavista aukioloajoista (mm. ketoillat) löydät tietoa Ihme ja Kumman fb sivuilta tai täältä Ihme ja kumman kotisivuilta.

Toimintamme perustuu täysin meille lahjoitettujen tavaroiden ja tuotteiden myyntiin.

Meille lahjoitetut tuotteet nuoret työntekijämme tarkastavat, lajittelevat ja tarvittaessa puhdistavat ennen hinnoittelua ja esille panoa.

Toivomme lahjoitettavan tavaran olevan sellaista, jonka voimme kierrättää myymälässämme eteenpäin.

Vaatteiden ja jalkineiden kohdalla mahdollisuutemme ottaa vastaan ovat rajalliset, lähinnä selkeästi retro- tai vintagetyyppiset pienissä määrin ovat tervetulleita. Myymälässämme ei valitettavasti ole tilaa vaatteiden myyntiin.

Kuvassa Joonas myymälän tiskin takana odottamassa asiakaita ja valmiina palvelemaan.

TUE NUORTEMME MAHDOLLISUUTTA TYÖNTEKOON 🙂

Lahjoittamalla meille itsellesi tarpeetonta tavaraa tuet nuortemme mahdollisuutta työntekoon ja kehittymiseen, siihen mihin jokaisella on yhtälainen tasavertainen oikeus. Ja jonka eteen me kaikki Ihme ja Kummassa teemme työtä.

Miten ja mitä

Meille voi tuoda lahjoituksia aukioloaikojemme puitteissa tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Pienet erät voit tuoda suoraan meille, suuremmista toivomme yhteydenottoa puhelimitse 0417206194 tai sähköpostitse kauppa@ihmejakumma.com

Tue meitä. Mieti ennen roskiin laittoa, onko sinulle tarpeellinen kenties vielä jollekin tarpeellinen. Jos vastaus on edes ehkä, saatamme olla juuri oikea paikka. Aina kannattaa tarjota ja kysyä 🙂

Sovittaessa tyhjennämme vintit, varastot ja tyhjät talot, kesämökit ja piharakennukset. Kysy rohkeasti meiltä, jos kaipaat tyhjennysapua.

Haemme myös sovittaessa valmiiksi pakatut tavarat paikanpäältä.

Asioihin löytyy yleensä kaikille sopiva ratkaisu, joten tule käymään ja juttelemaan tai ole muilla viestintävälineillä yhteydessä. Voit myös laittaa tekstiviestin esim työajan ulkopuolella, jolloin soitamme takaisin arkisin 10-16 välillä.

Kierrätä kanssamme

Meiltä löytyy myös kirjanvaihtopiste, josta voit hakea luettavaa ihan ilmaiseksi ja jos etsit jotain tiettyä, kysy ihmeessä. Nuoremme auttavat mielellään.

Jos jokin ei kiehdo sinun silmääsi, älä epäröi tarjota sitä meille. Sillä se voi olla jollekin juuri se kaivattu aarre. Kiitos avustasi – lahjoituksesi auttaa meitä pitämään nuoremme työssä ja kiireisinä.
Kuvassa tämän hetkinen kokoonpano Joonas ja Teemu, myymälätyöntekijät ja Ellen, avustava myymälätyöntekijä.

Ihme ja Kumma kirppis Facebookissa

Ihme ja Kumman facebook kirppissivuja päivitetään parasta aikaa… Seuraa tiedotteita täällä sekä Ihme ja Kumma fb-sivuilla.

Mikä on Ihme ja Kumma myymälä….?

Toimintamme on käynnistynyt AVI:n erityisnuorten yrittäjähankeena ”Hei me yritetään”, eli kyseessä on erityisnuorten yrittäjäkoulutus Ihme ja Kummassa 1.3.2019 lähtien ja työllistää tällä hetkellä vaihtelevasti 2-3 nuorta.

Hanke on kasvanut ja kehittynyt alusta merkittävästi ja edelleen on uusia kehitystoimia työn alla… Seuraa siis meitä 🙂

Yhteystiedot:

Myymälä 0417206194

Projektityöntekijä myymälä 0503570066

email: kauppa@ihmejakumma.com