Kategoriat
Opinnollistamishanke Tapahtumat Yleinen

Opinnollistaminen

Opinnollistamis-hanke

Ihme ja Kumma tuki ry on hakenut ja saanut Euroopan sosiaalirahastolta tukea erityisnuorten opinnollistamishankkeeseen. Kolmevuotinen hanke (2020-2023) on alkanut elokuussa 2020 valmisteluvaiheella ja tositoimet alkavat syyskuussa 2020.

Tutkinto

Ensisijaisesti suoritetaan ravintola- ja cateringalan perustutkintoa. Myöhemmässä vaiheessa voidaan tarkastella muitakin tutkintoja, esimerkiksi kiinteistöhuoltoon tai puhdistusalaan liittyviä tutkintoja tai niiden osia.

Kumppanit

Euroopan unionin sosiaalirahasto toimii hankkeen rahoittajana ja seuraa hankkeen edistymistä.

Rasekolta tulee hankkeen oppilaitosedustus. www.raseko.fi

Tarkoitus

Tarkoitus on, että Ihkun pajalaiset harjoittelevat työtä tekemällä opinnon osia tai jopa kokonaista ammattitutkintoa, kukin kykyjensä ja toiveidensa mukaisesti. Kun kriteerien mukaisia tehtäviä on harjoiteltu alan ammattilaisten ohjauksessa tarpeeksi ja koetaan, että nuori osaa tehtävän, hän osoittaa sen näytössä, joka läpi mennessään kartuttaa tutkinnon osaamispisteitä.

Tavoitteet

Tavoitteena on parantaa pajan nuorten työllistymistä työmarkkinoille. Ja nyt ei mennäkään mukauttaen helpoimman kautta, vaan noudatetaan kriteerien vaatimustasoa! Laadusta ei tingitä, joten aikaa asioiden opetteluun saattaa kulua, mutta Ihkussahan se ei haittaa. Ihkussa on aikaa opetellaan asiat juurta jaksaen, toistojen kautta.

Yhteystiedot

nora@ihmejakumma.com

050 355 4468

Ota rohkeasti yhteyttä, jos opinnollistaminen kiinnostaisi!