Henkilöt

Jorma
Päälikko, The BigBoss, eli Johtaja J. Nurminen. Sosiaalinen kikkarapää, joka pitää huolen siitä ettei kenelläkään lopu hommat kesken.
jorma.nurminen@ihmejakumma.com

Armi
Rahakirstun vartija, joka pitää huolen siitä että rahat riittävät.
armi.julkunen@ihmejakumma.com

Minna ”Miisu”

Lahjoitustavaramyymälässä projektin vetäjänä.

Jonna

Ohjaaja ja Hanketyöntekijä.

jonna@ihmejakumma.com

Nora

Hankevastaava

Nora@ihmejakumma.com

Anne

Siivouspalveluiden ohjaaja.

Jari

Radion vastuuhenkilö.

Anais
Radion konkari, joka on viihdyttänyt kuulijoita jo vuosia fantasian ja fiktion sävyttävillä tarinoillaan.  Hänen repertuaariinsa kuuluu kaikki maan ja taivaan välillä, ja mitä enemmän herättää kummastusta sen parempi. Joten, jos kaipaat salaliittoteorioita tai mytologian hirviöitä päivääsi, hyppää Anaisin matkaan. The truth is out there!

Sasu

Piin kova radio juontaja, joka on toiminut Ihkun radiossa jo vuodesta 2018. Armoton tappara fani sekä tutkivan journalismin mestari, joka raportoi kuumimmat uutisaiheet päivittäin. Aihe kiinnostuksiin kuuluu urheilu, musiikki ja kaikki sen ympärillä pyörivä. Myös julkkis vierailut Sasu hoitaa leikiten.

Julius

Radion rauhallinen Zen Herra Julius on toiminut Ihkun Radiossa elokuusta 2020. Aihe kiinnostuksiin kuuluu Erilaiset ”nörtti” teemat, kuten videopelit, leffat, pöytäpelit, kirjallisuus ja niiden arvostelu. Julius on myös suuri Pienoismalli fani, ja on vakiokasvo Ihkun Pienoismalli kerhossa.

Aksu
Hiljainen ja ahkera puurtajamme. Erikoistunut kuvan käsittelyyn ja hoitaa myös Radion Audio puolta.

Emmi

Ihkun Kokki, joka loihtii toinen toistaan maittavampia aterioita sekä välillä tarvittaessa tarjoilijan roolissa.  Rauhallinen ja oma-aloitteinen luonne tuo mukavan lisän hektiseen työhön.  

Jenni

Kahvilan puolella toimiva ihastuttava, sosiaalinen ja puhelias tarjoilija. Asiakaspalvelu hoituu hymyssä suin ja vikkelästi.

Annina
Hymyhuulien temperamenttinen punapää, joka tuo järjestystä, naurua ja iloa leipomoon. Tilaus kuin tilaus, Annina hoitaa.

Olivia
Miss Olivia. Ahkera, tunnollinen, positiivinen Hymyhuulien toinen osapuoli. Leipomosta hänet usein löytääkin (jauhojen peittämä #vainoliviajutut).

Petra

Leipomon ja Kahvilan EHDOTON ilopilleri. Naurun ja Kikatuksen alta löytyy ammattilainen, joka loihtii kakun kuin kakun ja on innostunut oppimaan uutta. Mottona elämässä on ehdottomasti, mitä pinkimpi, sen parempi.

Joonas
Tietokone ekspertti Joonas hoitaa teknologia ongelmat Ihkussa. Päivät kuluvat koneita korjaillen, viikoittaisessa verkossa virtaa ryhmässä ja Ihkun Kirpputorilla autellessa.

Joni
Voimakas, huumorintajuinen ”jääräpää”, RockMies henkeen ja vereen, mitä kovempi jytke sen parempi, niin keittiössä kuin autossa. Aina valmiina auttamaan kaveria, ja pyöriikin usein apuna Keittiössä.

Mimmi

Vienosti hymyilevä, ihastuttava Neiti Mimmi. Toimii apukäsinä keittiön puolella, ja loihtii herkulliset makkareperunat pyynnöstä

Samuli, kavereiden kesken ”Samu”. Ihme ja Kumman koti- ja toimistosiivous palvelun uusin jäsen. Humoristinen ja iloinen persoona, joka hurmaa asiallisuudellaan sekä ystävällisyydellään. Voit myös bongata Samun pienoismallikerhosta, jossa hän on vakiovieras.

Päivi
Aina iloinen Päivi hoitaa päivittäisiä siivous askareita Ihkun tiloissa. Oiva apukäsi myös keittiössä. Kissat ovat lähellä Päivin sydäntä, ja niistä onkin kiva aina tilaisuuden tullen puhua.

Leevi
Positiivinen, Politiikasta kiinnostunut Leevi. Viikon kohokohtana on ehdottomasti torstain kyselytunnit, josta herra mielellään keskustelee. Sosiaalisen luonteensa takia on hyvä lisä keittiön tiimiin, ja toimiikin siellä apukätenä