Henkilöt

Jorma
Päällikkö, Big Boss, eli Johtaja J. Nurminen, sekä IhKun musiikkipäällikkö. Sosiaalinen kikkarapää, joka pitää huolen siitä, ettei kenelläkään lopu hommat kesken tai ettei kukaan näe nälkää.
jorma.nurminen@ihmejakumma.com

Armi

Rahakirstun vartija ja työpaikan toinen Big Boss, sekä Ihkun sydän, joka pitää huolen siitä että rahat riittävät.
armi.julkunen@ihmejakumma.com

Minna ”Miisu”

Lahjoitustavaramyymälässä projektin vetäjänä. Aurinkoinen hymy ja iloinen nauru ovat mukava lisä jokaiseen päivään.

Nora

Iloinen ja humoristinen hankevastaavamme, joka huolehtii opinnollistamisasioista, jonka lisäksi hän auttelee kahvilassa.

Nora@ihmejakumma.com

Anne

Kiltti ja iloinen sekä humoristinen siivouspalveluiden ohjaaja joka on valmis auttamaan jokaista joka apua tarvitsee.

Jyrki

Kahvilan tukipilari joka pitää Ihkun kahvilaa tyttöjen kanssa pystyssä. Huumorintajuinen ja mukava Jyrki auttaa kahvilan väkeä vaikeimmissakin asioissa.

Anais
Radion konkari, joka on viihdyttänyt kuulijoita jo vuosia fantasian ja fiktion sävyttävillä tarinoillaan.  Hänen repertuaariinsa kuuluu kaikki maan ja taivaan väliltä, ja mitä enemmän tarina herättää kummastusta sen parempi. Joten, jos kaipaat salaliittoteorioita tai mytologian hirviöitä päivääsi, hyppää Anaisin matkaan. The truth is out there!

Sasu

Piinkova radiojuontaja, joka on toiminut Ihkun radiossa jo vuodesta 2018. Armoton Tappara-fani sekä tutkivan journalismin mestari, joka raportoi kuumimmat uutisaiheet päivittäin. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluu urheilu, musiikki ja kaikki sen ympärillä pyörivä. Myös julkkisvierailut Sasu hoitaa leikiten.

Julius

Jokapaikanhöylä, rauhallinen Zen Herra Julius toimii Ihkun Radiossa. Kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat erilaiset ”nörtti” teemat, kuten videopelit, leffat, pöytäpelit, kirjallisuus ja niiden arvostelu. Julius on myös suuri pienoismallifani, ja on vakiokasvo Ihkun pienoismallikerhossa.

Aksu
Hiljainen ja ahkera puurtajamme. Erikoistunut kuvankäsittelyyn ja hoitaa myös Radion audiopuolta.

Jenni

Kahvilan puolella toimiva ihastuttava, sosiaalinen ja puhelias tarjoilija. Asiakaspalvelu hoituu hymyssä suin ja vikkelästi.

Annina
Hymyhuulien temperamenttinen punapää, joka tuo järjestystä, naurua ja iloa leipomoon. Tilaus kuin tilaus, Annina hoitaa.

Olivia
Miss Olivia. Ahkera, tunnollinen, positiivinen ja hyvän paineensietokyvyn omaava, erittäin hyvä kokki sekä leipuri. Olivian leipomukset suorastaan sulavat suussa ja maistuvat takuuvarmasti kaikille!

Petra

Leipomon ja Kahvilan EHDOTON ilopilleri. Naurun ja kikatuksen alta löytyy ammattilainen, joka loihtii kakun kuin kakun ja on innostunut oppimaan uutta. Mottona elämässä on ehdottomasti: mitä pinkimpi, sen parempi.

Joonas
Tietokone-ekspertti Joonas hoitaa teknologiaongelmat Ihkussa. Päivät kuluvat koneita korjaillen, viikoittaisessa Verkossa Virtaa -ryhmässä ja Ihkun nettisivuja päivitellen sekä radion audiopuolta hoitaen.

Joni
Voimakas, huumorintajuinen ”jääräpää”, RockMies henkeen ja vereen, mitä kovempi jytke sen parempi, niin keittiössä kuin autossa. Aina valmiina auttamaan kaveria, ja pyöriikin usein apuna keittiössä.

Mimmi

Vienosti hymyilevä, ihastuttava Neiti Mimmi. Toimii apukätenä keittiön puolella, ja loihtii herkulliset makkaraperunat pyynnöstä.

Samuli

Samuli, kavereiden kesken ”Samu”. Ihme ja Kumman koti- ja toimistosiivouspalvelun uusin jäsen. Humoristinen ja iloinen persoona, joka hurmaa asiallisuudellaan sekä ystävällisyydellään. Voit myös bongata Samun pienoismallikerhosta, jossa hän on vakiovieras.

Päivi
Aina iloinen Päivi hoitaa päivittäisiä siivousaskareita Ihkun tiloissa. Oiva apukäsi myös keittiössä. Kissat ovat lähellä Päivin sydäntä, ja niistä onkin kiva aina tilaisuuden tullen puhua.

Leevi Sr.
Positiivinen, politiikasta kiinnostunut Leevi. Viikon kohokohtana on ehdottomasti torstain kyselytunnit, joista herra mielellään keskustelee. Sosiaalisen luonteensa takia hän on hyvä lisä keittiön tiimiin, ja toimiikin siellä apukätenä.

Hanna

Aina iloinen, nauravainen & puhelias Hanna auttaa tarjoiluhommissa Ihkussa. Aina valmiudessa auttamaan kaveria, joten Hanna on siellä, missä apua tarvitaan.

Leevi Jr.
Leevi, koti- ja toimistosiivouspalvelun iloinen, ahkera ja positiivinen jäsen, joka hoitaa siivoushommat kädenkäänteessä. Leevin löytää myös pienoismallikerhosta, jossa hän on vakiovieras.